CG Love Shayari Top Collection in Chhattisgarh
मन करथे तोर मया के छइहा म
अइसने जिनगी बितातेंव।
एक जनम के बात कोन कहै
सातो जनम निभातेंव।।
Man Karathe Tor Maya Ke Chhiha Ma Aisane Jinagee Bitaatenv.
Ek Janam Ke Baat Kon Kahai Saato Janam Nibhaatenv..
करे रेहे वादा जियत भर नई छोड़व कहिके।
तोर बिना मोर कोन हे का करहुं दुनिया म जीके
Kare Rehe Vaada Jiyat Bhar Naee Chhodav Kahike.
Tor Bina Mor Kon He Ka Karahun Duniya Ma Jeeke
दूसर के मया म मोला भुला गेय।
हँसाये के वादा करके धर-धर आंसू रोवा देय।
Doosar Ke Maya Ma Mola Bhula Gey.
Hansaaye Ke Vaada Karake Dhar-dhar Aansoo Rova Dey.
तेरी नाराजगी वाजिब है दोस्त….
मैं भी खुद से खुश नहीं आजकल
Teree Naaraajagee Vaajib Hai Dost….
Main Bhee Khud Se Khush Nahin Aajakal
तोर मया के सुक्खा तरिया म मछरी कस तड़पत हौ।
कहां तैं लुकागे रे पगली गली गली म भटकत हौ।।
Tor Maya Ke Sukkha Tariya Ma Machharee Kas Tadapat Hau.
Kahaan Tain Lukaage Re Pagalee Galee Galee Ma Bhatakat Hau..
जा सुख से जिनगी बिताबे ,
फूल कस जीवन माहकय तोर।
ए मयारू के दुआ हे ,
तोर बांटा के कांटा घलो हो
जावय मोर
Ja Sukh Se Jinagee Bitaabe ,
Phool Kas Jeevan Maahakay Tor.
E Mayaaroo Ke Dua He ,
Tor Baanta Ke Kaanta Ghalo Ho Jaavay Mor
मोर सहीं मयारू, नई मिलय तोला दुनिया म।
झन कर तैं आनाकानी, आजा मोर बइंहा म।
Mor Sahee Mayaaroo,
Naee Milay Tola Duniya Ma.
Jhan Kar Tain Aanaakaanee,
Aaja Mor Bainha Ma.
संगवारी मन ला हमर यह लिखे गए पोस्ट ह कैसे लगीस कमेंट के माध्यम से जरूर बताहू औउ एला दूसर के संग शेयर करेला भुलाहु मत.
आप मन एला व्हाट्सएप औउ फेसबुक टि्वटर या टेलीग्राम जैसे सोशल मीडिया म शेयर कर सकत हव,
जेकर से यह छत्तीसगढ़ के कोना-कोना म पहुंच सके,अउ सब्बोजन एकर पढ़ के आनंद ले सके.
Your SuggesTion is imporTant For Us, Thank You For CommenTing, We Will bE Able To Reply To Your CommenTs As Soon as Possible.
Regard.... Chhattisgarh.xyz