Sun Le Na Re Mor Maina Chhattisgarhi Shayari
सुन ले न रे मोर मैना
लड़े हे तोर संग नैना ...
रसदा म जबले देखेव तोला
मया ह लागय तोर बर मोला
बडगे हे जीवरा अब तो मोर
सुन ले न रे मैना मोर
लड़े हे नैना तोर संग मोर ii
बन म जैसे दिखे हरियाली
मया हे तोर बर मोला भारी
मानय नही अब तो जियरा मोर
सुन ले न रे मैना मोर
लड़े हे नैना तोर संग मोर ii
सावन म जैसे फुले काशी
जिनगी हे तोर बिन उदासी
आजा न रे अब तो कर दे तै अंजोर
सुन ले न रे मैना मोर
लड़े हे तोर संग नैना मोर ii
मया पिरित के दुनो
मिलके घर कुरिया बनाबो
अब तो जीना नही तोर बिन मोर
सुन ले न रे मैना मोर
लड़े हे तोर संग नैना मोर ii
गोविंदा निषाद धमतरी कोसमर्रा द्वारा प्राप्त शायरी
आप भी अपनी शायरी हमें भेजे जिसे हम अपने वेबसाइट में आपके नाम के साथ अपडेट कर देंगे ,
Sun Le Na Re Mor Maina Lade He Tor Sang Naina ...
Rasada Ma Jabale Dekhev Tola
Maya Ha Laagay Tor Bar Mola
Badage He Jeevara Ab To Mor
Sun Le Na Re Maina Mor Lade He Naina Tor Sang Mor Ii
Ban Ma Jaise Dikhe Hariyaalee
Maya He Tor Bar Mola Bhaaree
Maanay Nahee Ab To Jiyara Mor
Sun Le Na Re Maina Mor Lade He Naina Tor Sang Mor Ii
Saavan Ma Jaise Phule Kaashee
Jinagee He Tor Bin Udaasee
Aaja Na Re Ab To Kar De Tai Anjor
Sun Le Na Re Maina Mor Lade He Tor Sang Naina Mor Ii
Maya Pirit Ke Duno Milake Ghar Kuriya Banaabo
Ab To Jeena Nahee Tor Bin Mor
Sun Le Na Re Maina Mor Lade He Tor Sang Naina Mor
संगवारी मन ला हमर यह लिखे गए पोस्ट ह कैसे लगीस कमेंट के माध्यम से जरूर बताहू औउ एला दूसर के संग शेयर करेला भुलाहु मत.
आप मन एला व्हाट्सएप औउ फेसबुक टि्वटर या टेलीग्राम जैसे सोशल मीडिया म शेयर कर सकत हव,
जेकर से यह छत्तीसगढ़ के कोना-कोना म पहुंच सके,अउ सब्बोजन एकर पढ़ के आनंद ले सके.
Your SuggesTion is imporTant For Us, Thank You For CommenTing, We Will bE Able To Reply To Your CommenTs As Soon as Possible.
Regard.... Chhattisgarh.xyz