Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

झन रो संगवारी झन रो भाई CG Sad Motivational Poem Shayari Jhhan Ro Mor Bhai Sangwari Re

 CG Sad Motivational Poem Shayari Jhhan Ro Mor Bhai Sangwari Re CG Poem

झन रो संगवारी झन रो भाई CG Sad Motivational Poem Shayari Jhhan Ro Mor Bhai Sangwari Re
CG Sad Motivational Poem Shayari Jhhan Ro Mor Bhai Sangwari Re

झन रो संगवारी झन रो भाई

झन रो संगवारी झन रो भाई


एक दीन हमरो आही रे

लंईका पन हवन त दूख ल झेलबो


हमरो दीन आही त हमु मन बोलबो


कब तक रही गरीबी हमर साथ रे

चुप हो जा मोर भाई चुप हो जा रे


हमर दाई ददा ह भले छोड़ दे हवय

परे हन डहर म हमर संग भगवान हवय


झन डरा ना भाई झन डरा ना रे

बड़े होहु ताहन तोला पढ़ाहु


पढ़ा लिखा के जग म नाम कमाहु

भले मोर जिनगी खुवार हो जय

फेर दुनिया म होहय तोर जय


झन रो मोर भाई झन रो ना रे

मेहनत मजदुरी हमर नसीब हवय


नई करन देवव मेहनत मजदुरी रे

कंईसन रहीस हमर दाई ददा


रसता डहर म छोड़ दीस हवय

झन डरा मोर भाई झन झन डरा रे


पढ़ लिख लेबे तहन बाबु साहेब बनबे

झन भुलाबे हमर गरीबी के दीन रे


हमर असन गरीब के संग देबे

झन करबे अमीरी के घमंड रे

झन करबे अमीरी के घमंड रे


झन रो मोर भाई झन रो ना रे

Jhan Ro Sangavaaree Jhan Ro Bhaee 

Jhan Ro Sangavaaree Jhan Ro Bhaee 


Ek Deen Hamaro Aahee Re 

Laneeka Pan Havan Ta Dookh La Jhelabo 

Hamaro Deen Aahee Ta Hamu Man Bolabo 


Kab Tak Rahee Gareebee Hamar Saath Re 

Chup Ho Ja Mor Bhaee Chup Ho Ja Re 


Hamar Daee Dada Ha Bhale Chhod De Havay 

Pare Han Dahar Ma Hamar Sang Bhagavaan Havay 


Jhan Dara Na Bhaee Jhan Dara Na Re 

Bade Hohu Taahan Tola Padhaahu 

Padha Likha Ke Jag Ma Naam Kamaahu 

Bhale Mor Jinagee Khuvaar Ho Jay 

Pher Duniya Ma Hohay Tor Jay 

Jhan Ro Mor Bhaee Jhan Ro Na Re 


Mehanat Majaduree Hamar Naseeb Havay 

Naee Karan Devav Mehanat Majaduree Re 

Kaneesan Rahees Hamar Daee Dada 

Rasata Dahar Ma Chhod Dees Havay 


Jhan Dara Mor Bhaee Jhan Jhan Dara Re 


Padh Likh Lebe Tahan Baabu Saaheb Banabe

 Jhan Bhulaabe Hamar Gareebee Ke Deen Re 

Hamar Asan Gareeb Ke Sang Debe 

Jhan Karabe Ameeree Ke Ghamand Re 

Jhan Karabe Ameeree Ke Ghamand Re 

Jhan Ro Mor Bhaee Jhan Ro Na Re

संगवारी मन ला हमर यह लिखे गए पोस्ट ह कैसे लगीस कमेंट के माध्यम से जरूर बताहू औउ एला दूसर के संग शेयर करेला भुलाहु मत.

आप मन एला व्हाट्सएप औउ फेसबुक टि्वटर या टेलीग्राम जैसे सोशल मीडिया म शेयर कर सकत हव,

जेकर से यह छत्तीसगढ़ के कोना-कोना म पहुंच सके,अउ सब्बोजन एकर पढ़ के आनंद ले सके.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • WhatsApp Group Join Now
    Telegram Group Join Now

    instagram follow page

    Below Post Ad