Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

Cg Shayari Comedy

 Cg Shayari Comedy in Cg Language

नजर चेक कराये गे रेहव.. डाक्टर ह पूछिस.... ये कितने का नोट है महू कहेव घाम म चेक करके आथव !! बाहीर निकलेव त 2000 हजार के रहिस फेर का  डाक्टर अभी तक मोला खोजत हे ..... 🤣🤣🙏🙏🤣🤣
Cg Shayari Comedy
नजर चेक कराये गे रेहव..
डाक्टर ह पूछिस....
ये कितने का नोट है?
महू कहेव घाम म चेक करके आथव !!
बाहीर निकलेव त 2000 हजार के रहिस
फेर का ?
डाक्टर अभी तक
मोला खोजत हे .....
🤣🤣🙏🙏🤣🤣

Najar Chek Karaaye Ge Rehav.. 

Daaktar Ha Poochhis.... 

Ye Kitane Ka Not Hai ? 

Mahoo Kahev Ghaam Ma Chek Karake Aathav !! 

Baaheer Nikalev Ta 2000 Hajaar Ke Rahis 

Pher Ka ? 

Daaktar Abhee Tak Mola Khojat He .....

 🤣🤣🙏🙏🤣🤣

रेमट ल तो सब झन कभू न कभू लीले हे.... अउ छिरकबे त छि कहिथे..... वाह रे 🤣🤣🙏🙏🤣🤣

रेमट ल तो सब झन

कभू न कभू लीले हे....

अउ छिरकबे त छि

कहिथे.....

वाह रे

🤣🤣🙏🙏🤣🤣

Remat El To Sab Jhan

Kabhoo Na Kabhoo Lee He....

Ab Chirabe Ta Chhi

Kahitt.....

Vaah Re

🙏🙏🤣🤣

Cg Shayari Comedy
Cg Shayari Comedy

एक झन 8वीं कक्षा के टुरा रोज रोज अपन

गणित के गुरूजी के घर म फोन करथे.....

गुरूजी के घरवाली ह कहिथे 

‘‘कितनी बार बताया कि वो मर चुके है, 

फिर बार-बार फोन क्यों करते हो ?’’

टुरा, ‘‘सुन के बने लगथे मेडम’’

Ek Jhan 8veen Kaksha Ke Tura 

Roj Roj Apan Ganit Ke Guroojee Ke Ghar Ma Phon Karathe..... 

Guroojee Ke Gharavaalee Ha Kahithe 

‘‘kitanee Baar Bataaya Ki Vo Mar Chuke Hai, 

Phir Baar-baar Phon Kyon Karate Ho ?’’ 

Tura, ‘‘ Sun Ke Bane Lagathe Medam’’ 

🤣🤣🙏🙏🤣🤣

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • WhatsApp Group Join Now
    Telegram Group Join Now

    instagram follow page

    Below Post Ad