Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

CG Hareli Tihar Festival Wish आज हवय हरेली तिहार

 CG Hareli Tihar Festival Wish | Nangar Tyohar Cg

CG Hareli Tihar Festival Wish आज हवय हरेली तिहार
CG Hareli Tihar Festival Wish आज हवय हरेली तिहार

आज हवय हरेली तिहार , छाये हावय जी बहार |

करलव मिलके अब तईयारी , छागे हावय जी हरियाली ||

नागर बऊसला रापा कुदारी , धोलव सबला बारी बारी |

गेड़ी बनावव मजा जी लेवव , येखर मिलके पारी पारी ||


बइगा बांधय गाँव ला , खोचय लीम के डारा |

गाय गरुवा ला लोदी खवावय , गिजरे आरा पारा ||


घुरहा चिला के रोटी खाले , पुजले देवी देवता |

संगी संग मा मजा उड़ाले , मिलय नही फेर मऊका ||


छत्तीसगढ़ के जम्मो संगवारी मन ल हरेली तिहार के बिकक्ट कन बधाई ..

Aaj Havay Harelee Tihaar , Chhaaye Haavay Jee Bahaar | 

Karalav Milake Ab Taeeyaaree , Chhaage Haavay Jee Hariyaalee || 


Naagar Baoosala Raapa Kudaaree , Dholav Sabala Baaree Baaree | 

Gedee Banaavav Maja Jee Levav , Yekhar Milake Paaree Paaree || 


Baiga Baandhay Gaanv La , Khochay Leem Ke Daara | 

Gaay Garuva La Lodee Khavaavay , Gijare Aara Paara || 


Ghuraha Chila Ke Rotee Khaale , Pujale Devee Devata | 

Sangee Sang Ma Maja Udaale , Milay Nahee Pher Maooka || 


Chhatteesagadh Ke Jammo Sangavaaree Man La Harelee Tihaar Ke Bikakt Kan Badhaee ..

संगवारी मन ला हमर यह लिखे गए पोस्ट ह कैसे लगीस कमेंट के माध्यम से जरूर बताहू औउ एला दूसर के संग शेयर करेला भुलाहु मत.

आप मन एला व्हाट्सएप औउ फेसबुक टि्वटर या टेलीग्राम जैसे सोशल मीडिया म शेयर कर सकत हव,

जेकर से यह छत्तीसगढ़ के कोना-कोना म पहुंच सके,अउ सब्बोजन एकर पढ़ के आनंद ले सके.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • WhatsApp Group Join Now
    Telegram Group Join Now

    instagram follow page

    Below Post Ad