Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

CG Good Night Shayari Top 3

CG Good Night Shayari Chhattisgarh.xYz 

CG Good Night Shayari Top 3
CG Good Night Shayari Top 3

पहिली तो अंधियार सड़क अउ ऊपर ले सुनसान मरघटिया,, 

सुनसान घर अउ करिया बदरिया,,

एकदम से बिजली ह कड़किच अउ आ गय हवा गर्रा,,

रतिहा बहुत ज्यादा होगे हे , अब तो सो जा रे भुतवा ,,,

😂😂😂😂😂😂

Pahilee To Andhiyaar Sadak Au Oopar Le Sunasaan Maraghatiya,,

Sunasaan Ghar Au Kariya Badariya,, 

Ekadam Se Bijalee Ha Kadakich Au Aa Gay Hava Garra,, 

Ratiha Bahut Jyaada Hoge He , 

Ab To So Ja Re Bhutava ,,, 

😂😂😂😂😂😂

CG Good Night Shayari Top 3
CG Good Night Shayari Top 3

रोज रतिहा तोर पास उजाला रहय ,,

सब झन तोला मया करईया रहय ,,

तोर वक्त ह गुजरय ओखर सुरता के सहारा म ,,

अइसे कोनो तोर सपना ल सजाने वाला रहय ,,

💝💘💘💘💝💘💘

Roj Ratiha Tor Paas Ujaala Rahay ,, 

Sab Jhan Tola Maya Kareeya Rahay ,, 

Tor Vakt Ha Gujaray Okhar Surata Ke Sahaara Ma ,,

 Aise Kono Tor Sapana La Sajaane Vaala Rahay ,, 

💝💘💘💘💝💘💘

CG Good Night Shayari Top 3
CG Good Night Shayari Top 3

रतिहा के चंदा बादर म निकल आय हे ,,

अपन संग म तारा मन के बरात लाय हे ,,

थोड़कन बादर डहर ल तो देख ,,

वो ह मोर तरफ ले तोला शुभ रतिहा बोले आय हे ,,

💓💓💓💓💓💓

Ratiha Ke Chanda Baadar Ma Nikal Aay He ,,

 Apan Sang Ma Taara Man Ke Baraat Laay He ,, 

Thodakan Baadar Dahar La To Dekh ,, 

Vo Ha Mor Taraph Le Tola Shubh Ratiha Bole Aay He ,, 

💓💓💓💓💓💓

संगवारी मन ला हमर यह लिखे गए पोस्ट ह कैसे लगीस कमेंट के माध्यम से जरूर बताहू औउ एला दूसर के संग शेयर करेला भुलाहु मत.

आप मन एला व्हाट्सएप औउ फेसबुक टि्वटर या टेलीग्राम जैसे सोशल मीडिया म शेयर कर सकत हव,

जेकर से यह छत्तीसगढ़ के कोना-कोना म पहुंच सके,अउ सब्बोजन एकर पढ़ के आनंद ले सके.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad