Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

CG Good Night Shayari Top 2

 Best Chhattisgarhi Good Night Shayari

CG Good Night Shayari Top 2
CG Good Night Shayari Top 2

तोर सुरता ल मे ह मया करथव,,

सौ जनम ल तोर बर कुर्बान करथव ,,

तोला टाइम मिलही त महू ल मेसेज करबे ,,

काबर के रोज रतिहा तोर मेसेज के मे ह इंतजार करथव ,,

🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Tor Surata La Me Ha Maya Karathav,,

Sau Janam La Tor Bar Kurbaan Karathav ,, 

Tola Taim Milahee Ta Mahoo La Mesej Karabe ,, 

Kaabar Ke Roj Ratiha Tor Mesej Ke Me Ha Intajaar Karathav ,, 

🌼🌼🌼🌼🌼🌼

CG Good Night Shayari Top 3
CG Good Night Shayari

आज तोर रतिहा के अच्छा शुरुआत होवे, 

रतिहा भर बने बने सपना के बरसात होवे,

जेन ला तोर नजर हर दिनभर खोजत रहिथे ,,,

भगवान् करे तोर ओखर सपना म मुलकात होवे ,,,

🌙🌙🌙💝💝💝💝

Aaj Tor Ratiha Ke Achchha Shuruaat Hove

 Ratiha Bhar Bane Bane Sapana Ke Barasaat Hove, 

Jen La Tor Najar Har Dinabhar Khojat Rahithe ,,, 

Bhagavaan Kare Tor Okhar Sapana Ma Mulakaat Hove ,,, 

🌙🌙🌙💝💝💝💝

संगवारी मन ला हमर यह लिखे गए पोस्ट ह कैसे लगीस कमेंट के माध्यम से जरूर बताहू औउ एला दूसर के संग शेयर करेला भुलाहु मत.

आप मन एला व्हाट्सएप औउ फेसबुक टि्वटर या टेलीग्राम जैसे सोशल मीडिया म शेयर कर सकत हव,

जेकर से यह छत्तीसगढ़ के कोना-कोना म पहुंच सके,अउ सब्बोजन एकर पढ़ के आनंद ले सके.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad