CG Chila Roti Jokes Chhattisgarhi
लड़का ह लड़की देखे बर गईच …..
लड़का -: कहा तक पढ़े हच ?
लड़की -: दसवी पास हव ,,
लड़का -: खाना बना लेथच ?
लड़की -: अच्छा से तो बनाय ल नई आय लेकीन खाना बनाय ल सिखत हव ,,
लड़का -: देख कुछु बनाय ल आवय चाहे झन आवय, चिला रोटी बनाय ल आना चाहि ,,
😆😆😆😆😆😆
Ladaka Ha Ladakee Dekhe Bar Gaeech …..
Ladaka -: Kaha Tak Padhe Hach ?
Ladakee -: Dasavee Paas Hav ,,
Ladaka -: Khaana Bana Lethach ?
Ladakee -: Achchha Se To Banaay La Naee Aay Lekeen Khaana Banaay La Sikhat Hav ,,
Ladaka -: Dekh Kuchhu Banaay La Aavay Chaahe Jhan Aavay,
Chila Rotee Banaay La Aana Chaahi ,, 😆😆😆😆😆😆
संगवारी मन ला हमर यह लिखे गए पोस्ट ह कैसे लगीस कमेंट के माध्यम से जरूर बताहू औउ एला दूसर के संग शेयर करेला भुलाहु मत.
आप मन एला व्हाट्सएप औउ फेसबुक टि्वटर या टेलीग्राम जैसे सोशल मीडिया म शेयर कर सकत हव,
जेकर से यह छत्तीसगढ़ के कोना-कोना म पहुंच सके,अउ सब्बोजन एकर पढ़ के आनंद ले सके.
Your SuggesTion is imporTant For Us, Thank You For CommenTing, We Will bE Able To Reply To Your CommenTs As Soon as Possible.
Regard.... Chhattisgarh.xyz