Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

CG Bihav Party Jokes एक झन चटक मटक टूरी

 CG Bihav Party Jokes in Chhattisgarh.xYz

CG Bihav Party Jokes एक झन चटक मटक टूरी
CG Bihav Party Jokes

एक ठन बिहाव के पाल्टी मं एक झन चटक मटक टूरी👩 हकन के खावत रिहीस।

एक हाथ मे साग भात 

अऊ दूसर मे पानी।

“खाना म अब्बड़ मिरचा रहय”

टूरी कलबला गे, 

इति ऊति देखे।

एक झन टूरा 👦आ के पूछथे,

कुछु मदद करों का नोनी?

टूरी 👩कईथे -ओती कोन्टा मे चल तो

टूरा 👦चल दिस।😍😍

टूरा 👦कईथे -अब बता काय मदद करों ?

टूरी 👩धीरे कुन कईथे-सुन ना भाई मोर दुनो हाथ भराए हे अऊ चुचुरर के मारे नाक👃 बोहात हे…। 

एक कन नाक 👃 ल मसक के पोछ देबे का, 

…….आंय?💔💔

😜😂😳😳😳😳😳😳😳

Ek Than Bihaav Ke Paaltee Man Ek Jhan Chatak Matak Tooree👩 Hakan Ke Khaavat Rihees. 

Ek Haath Me Saag Bhaat  Aoo Doosar Me Paanee. 

“khaana Ma Abbad Miracha Rahay” Tooree Kalabala Ge,  

Iti Ooti Dekhe. Ek Jhan Toora 👦

Aa Ke Poochhathe, Kuchhu Madad Karon Ka Nonee? 

Tooree 👩 Kaeethe -otee Konta Me Chal To 


Toora 👦 Chal Dis.😍😍 


Toora 👦 Kaeethe - Ab Bata Kaay Madad Karon ? 

Tooree 👩 Dheere Kun Kaeethe- Sun Na Bhaee Mor Duno Haath Bharae He 

Aoo Chuchurar Ke Maare Naak👃 Bohaat He….  

Ek Kan Naak 👃 La Masak Ke Pochh Debe Ka,  ……. Aany?

💔💔 😜😂😳😳😳😳😳😳😳

संगवारी मन ला हमर यह लिखे गए पोस्ट ह कैसे लगीस कमेंट के माध्यम से जरूर बताहू औउ एला दूसर के संग शेयर करेला भुलाहु मत.

आप मन एला व्हाट्सएप औउ फेसबुक टि्वटर या टेलीग्राम जैसे सोशल मीडिया म शेयर कर सकत हव,

जेकर से यह छत्तीसगढ़ के कोना-कोना म पहुंच सके,अउ सब्बोजन एकर पढ़ के आनंद ले सके.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • WhatsApp Group Join Now
    Telegram Group Join Now

    instagram follow page

    Below Post Ad