Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

Best CG Jokes तोर हाथ गोड़ कैसे टूटगे संगी

 Best CG Jokes Top Collection

Best CG Jokes तोर हाथ गोड़ कैसे टूटगे संगी
Best CG Jokes तोर हाथ गोड़ कैसे टूटगे संगी

जोजवा : तोर हाथ गोड़ 
             कैसे टूटगे संगी। 
लेड़वा : जउन दुकान म जेकर 
           बर रिचार्ज करवाय गे रेहेव  
          ओ दुकानदार ह 
          ओखर बड़े भाई रिहिस 
          समझे 
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Jojava : Tor Haath God Kaise Tootage Sangee. 

Ledava : Jaun Dukaan Ma Jekar Bar Richaarj Karavaay Ge Rehev

 O Dukaanadaar Ha Okhar Bade Bhaee Rihis Samajhe 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

 

  1. अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  2. अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.

 

Below Post Ad