Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

CG Jokes Top 7 Chhattisgarhi Hasi Majak

CG Jokes Top 7 Chhattisgarhi Hasi Majak Whatsapp

CG Jokes Top 7 Chhattisgarhi Hasi Majak
CG Jokes Top 7 Chhattisgarhi Hasi Majak
 

टूरा फटफटी म जात रथे, टूरी ल देख
अचानक गिर जाथे।
टूरी - ओह माई गाड, लागिस तो नहीं,
टूरा - नही रे पगली, हमन तो असने
फटफटी ले उतरथन।
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
.....................

अर्ज किया है, उजाले की चाह में अंधेरों में भटक गया हूं, उजाले की चाह में अंधेरो में भटक गया हूं ए दोस्त जरा हाथ देना, चिखला में सटक गया हूं। 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

अर्ज किया है, उजाले की चाह में अंधेरों में भटक
गया हूं,
उजाले की चाह में अंधेरो में भटक गया हूं
ए दोस्त जरा हाथ देना, चिखला में सटक गया हूं।
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
..............................................

जिंदगी मुश्किलों और तूफानों से भरी है अगर ठोकर लगे तो हिम्मत मत हारिए। फिर से खड़े हो जाइए और चिल्ला के बोलिए ‘‘मोला कोन ढकेलिस रे।। 😜😜😜😜😜😜😜

जिंदगी मुश्किलों और तूफानों से भरी है
अगर ठोकर लगे तो हिम्मत मत हारिए।
फिर से खड़े हो जाइए और चिल्ला के बोलिए
‘‘मोला कोन ढकेलिस रे।।
😜😜😜😜😜😜😜

छत्तीसगढ़ी शोले- वीरू - ए कुकुर मन के आघू म झन नाचबे बसंती। बसंती - रोगहा वीरू! तय हर का मोला अपन नउकरानी समझ रखे हस। चल रे गब्बर डीजे चला।। 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

छत्तीसगढ़ी शोले -
वीरू - ए कुकुर मन के आघू म झन नाचबे
बसंती।
बसंती - रोगहा वीरू! तय हर का मोला अपन
नउकरानी समझ रखे हस।
चल रे गब्बर डीजे चला।।
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
.......................................
इंग्लैंड मदर - गुड नाईट डियर हिन्दू मदर - शुभ रात्रि बेटा मुस्लिम मदर - शब्बा खैर और छत्तीसगढ़ी मदर - सुत ना रे रोगहा, हे भगवान आगी लगय एखर मोबाईल ल। 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

इंग्लैंड मदर - गुड नाईट डियर
हिन्दू मदर - शुभ रात्रि बेटा
मुस्लिम मदर - शब्बा खैर
और छत्तीसगढ़ी मदर - सुत ना रे रोगहा,
हे भगवान आगी लगय एखर मोबाईल ल।
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
..............................................
चांदनी रात रहिस नदिया के पार रहिस अउ बादर म तारा मन के नजारा रहिस तहा ले प्रेमी प्यार से मुस्का के प्रेमिका ल कहिस डार्लिंग! गुड़ाखू करबे का।।। 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

चांदनी रात रहिस
नदिया के पार रहिस
अउ बादर म तारा मन के नजारा रहिस
तहा ले प्रेमी प्यार से मुस्का के
प्रेमिका ल कहिस
डार्लिंग!
गुड़ाखू करबे का।।।
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
........................................
अर्ज किया है, यूँ ना मोड़ रूख हवाओं का, कच्चा मेरा आशियाना है, . . . . . . . .  आर्डर दिया हूँ खपरा का, परन दिन छवाना है... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
CG Jokes

अर्ज किया है,
यूँ ना मोड़ रूख हवाओं का,
कच्चा मेरा आशियाना है,
.
.
.
.
.
.
.
.

आर्डर दिया हूँ खपरा का, परन दिन छवाना है...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

CG Jokes In Hinglish Me Whatsapp Share Now


Toora Phataphatee Ma Jaat Rathe, 

Tooree La Dekh Achaanak Gir Jaathe. 

Tooree - Oh Maee Gaad, Laagis To Nahin, 

Toora - Nahee Re Pagalee, Haman To Asane Phataphatee Le Utarathan. 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


Arj Kiya Hai, Ujaale Kee Chaah Mein Andheron Mein Bhatak Gaya Hoon, 

Ujaale Kee Chaah Mein Andhero Mein Bhatak Gaya Hoon 

E Dost Jara Haath Dena, Chikhala Mein Satak Gaya Hoon.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Jindagee Mushkilon Aur Toophaanon Se Bharee Hai 

Agar Thokar Lage To Himmat Mat Haarie. 

Phir Se Khade Ho Jaie Aur Chilla Ke Bolie ‘‘ Mola Kon Dhakelis Re.. 

😜😜😜😜😜😜😜

 Chhatteesagadhee Shole- 

Veeroo - E Kukur Man Ke Aaghoo Ma Jhan Naachabe Basantee. 

Basantee - Rogaha Veeroo! Tay Har Ka Mola Apan Naukaraanee Samajh Rakhe Has. 

Chal Re Gabbar Deeje Chala.. 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 Inglaind Mother - Gud Naeet Diyar 

Hindoo Madar - Shubh Raatri Beta 

Muslim Madar - Shabba Khair Aur 

Chhatteesagadhee Madar - Sut Na Re Rogaha, He Bhagavaan Aagee Lagay Ekhar Mobaeel La.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 Chaandanee Raat Rahis Nadiya Ke Paar Rahis Au Baadar Ma Taara Man Ke Najaara Rahis 

Taha Le Premee Pyaar Se Muska Ke Premika La Kahis Daarling! 

Gudaakhoo Karabe Ka.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Arj Kiya Hai, Yoon Na Mod Rookh Havaon Ka, 

Kachcha Mera Aashiyaana Hai, . . . . . . . . 

Aardar Diya Hoon Khapara Ka, Paran Din Chhavaana Hai...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Tags

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad