Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

Samaru Aur Angrej एक अंग्रेज छत्तीसगढ़ के एक गॉव म घूमे ल

 Samaru Aur Angrej Visiting

Samaru Aur Angrej एक अंग्रेज छत्तीसगढ़ के एक गॉव म घूमे ल
Samaru Aur Angrej CG Jokes

एक अंग्रेज छत्तीसगढ़ के एक गॉव म घूमे ल आइस अउ गॉव म घर के दीवार के फोटो खींचे लागिस ।
ओला देख के समारू कथे - दीवार के काबर फोटू खींचत हस कोनो अच्छा चीज के फोटू खींच ?

अंग्रेज ह कथे - इस दीवाल में रंगे रंग को देख रहे हो , छत्तीसगढ़ तो हमसे भी आगे निकल गया, 
ऐसा रंग हमारे देश मे भी नही बन पाया है। यहां तो हर कोई दीवाल रँगने का रंग खुद बनाता है,
वाह क्या बात है आखिर इस रंग क्या नाम है ?

समारू- ए तो गाय के गोबर ये,फेर तैं साले अंग्रेज ए ला का समझबे।
अंग्रेज -क्या बोले ?

समारू- कुछ नही, एला गोबरउट कलर कथें 😀😀😀😀😀

Ek Angrej Chhatteesagadh Ke Ek Gov Ma Ghoome La Aais Au Gov Ma Ghar Ke Deevaar Ke Photo Kheenche Laagis . 

Ola Dekh Ke Samaaroo Kathe - Deevaar Ke Kaabar Photoo Kheenchat Has Kono Achchha Cheej Ke Photoo Kheench ?


 Angrej Ha Kathe - Is Deevaal Mein Range Rang Ko Dekh Rahe Ho , Chhatteesagadh To Hamase Bhee Aage Nikal Gaya, 

Aisa Rang Hamaare Desh Me Bhee Nahee Ban Paaya Hai. Yahaan To Har Koee Deevaal Rangane Ka Rang Khud Banaata Hai, 

Vaah Kya Baat Hai Aakhir Is Rang Kya Naam Hai ? 


Samaaroo- E To Gaay Ke Gobar Ye, Pher Tain Saale Angrej E La Ka Samajhabe. 

Angrej -kya Bole ? Samaaroo- Kuchh Nahee, Ela Gobarut Kalar Kathen 😀😀😀😀😀

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • WhatsApp Group Join Now
    Telegram Group Join Now

    instagram follow page

    Below Post Ad