Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

समारू और डुग्गु के मोबाइल वाला प्यार Samaru Au Duggu CG Jokes

Samaru Au Duggu CG Jokes Chhattisgarhi

समारू और डुग्गु के मोबाइल वाला प्यार Samaru Au Duggu CG Jokes
Samaru Au Duggu CG Jokes

समारू :-  कइसे रे 
डुग्गु आज कइसे अक्केला  बइठे हस  ...... 
का बात हे 
डुग्गु :- चमेली आज मोला बोलिस 
मय तोला मोबाइल अतका प्यार करथव !! 
ऐखर मतलब मय 3 महीना बर समझव 
के अनलिमिटेड ?
बड़ा अलहन म 
फस गेव समारू !!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Samaaroo :- Kaise Re Duggu Aaj Kaise Akkela Baithe Has ...... 

Ka Baat He 


Duggu :- Chamelee Aaj Mola Bolis May Tola Mobail Ataka Pyaar Karathav !!

 Aikhar Matalab May 3 Maheena Bar Samajhav Ke Analimited ? 

Bada Alahan Ma Phas Gev Samaaroo !!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad