Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

I am Director of Goat research and development institute.. एक छत्तीसगढ़ के लड़का बिहाव करे बर

 I am Director of Goat research Chheri Charvar Jokes

I am Director of Goat research and development institute.. एक छत्तीसगढ़ के लड़का बिहाव करे बर

एक छत्तीसगढ़ के लड़का बिहाव करे बर लड़की देखे गईच…

लड़की के बाप :- बेटा तैय का काम बुता करथस ..?

लड़का :- I am Director of Goat research and development institute..

लड़की के बाप :- बहुत बड़े नौकरी होही, छत्तीसगढ़ी म समझाबे का बेटा..?

लड़का धीरे अवाज में बोलथे :-  मै छेरी चराथव ग।

😇लड़की के बाप अभी तक  जिला अस्पताल में भर्ती हावय

आउ होश में आय के कोनो संभावना नई दिखत हे 

😇😂😂😂

Ek Chhatteesagadh Ke Ladaka Bihaav Kare Bar Ladakee Dekhe Gaeech… 

Ladakee Ke Baap :- Beta Taiy Ka Kaam Buta Karathas ..?

 Ladaka :- I Am Diraichtor Of Goat Raisaiarchh And Daivailopmaint Institutai.. 


Ladakee Ke Baap :- Bahut Bade Naukaree Hohee, Chhatteesagadhee Ma Samajhaabe Ka Beta..? 

Ladaka Dheere Avaaj Mein Bolathe :-  Mai Chheree Charaathav Ga. 😇

ladakee Ke Baap Abhee Tak  Jila Aspataal Mein Bhartee Haavay 

Aau Hosh Mein Aay Ke Kono Sambhaavana Naee Dikhat He 😇😂😂😂



संगवारी मन ला हमर यह लिखे गए पोस्ट ह कैसे लगीस कमेंट के माध्यम से जरूर बताहू औउ एला दूसर के संग शेयर करेला भुलाहु मत.

आप मन एला व्हाट्सएप औउ फेसबुक टि्वटर या टेलीग्राम जैसे सोशल मीडिया म शेयर कर सकत हव,

जेकर से यह छत्तीसगढ़ के कोना-कोना म पहुंच सके,अउ सब्बोजन एकर पढ़ के आनंद ले सके.

Tags

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad