Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

CG Motivational Quotes Shayari Top 5

CG Motivational Quotes Shayari Chhattisgarh 

CG Motivational Quotes Shayari Top 5
CG Motivational Quotes Shayari Top 5

“अगर कोई ला कुछु देना हे त ओला अपन बने समय दो काबर की आप हर चीज ला, वापिस ले सकथो फेर कोई ला दे समय, वापिस नहीं ले सको”

“Agar Koee La Kuchhu Dena He Ta Ola Apan Bane Samay Do Kaabar Kee Aap Har Cheej La, Vaapis Le Sakatho Pher Koee La De Samay, Vaapis Nahin Le Sako”

CG Motivational Quotes Shayari Top 5

“मत पुछव मोर मंजिल कहाँ हे, अभी तो सफ़र के सिर्फ इरादा करे हव कभू नई हारव हौसला अपन उमर भर एला कोई और से नहीं, खुद से वादा करे हव”

“Mat Puchhav Mor Manjil Kahaan He, Abhee To Safar Ke Sirph Iraada Kare Hav Kabhoo Naee Haarav Hausala Apan Umar Bhar Ela Koee Aur Se Nahin, Khud Se Vaada Kare Hav”

“कोशिश करे के बावजूद हो जाथे कभू हार होके निराश मत बैठहु ऐ यार बढ़त रहना हे आगू जईसे भी रहय मौसम पा लेथे मंजिल चाटी भी ह, गिर गिर के कई बार” CG Motivational Quotes Shayari Top 5

“कोशिश करे के बावजूद हो जाथे कभू हार होके निराश मत बैठहु ऐ यार बढ़त रहना हे आगू जईसे भी रहय मौसम पा लेथे मंजिल चाटी भी ह, गिर गिर के कई बार”

“Koshish Kare Ke Baavajood Ho Jaathe Kabhoo Haar Hoke Niraash Mat Baithahu Ai Yaar Badhat Rahana He Aagoo Jaeese Bhee Rahay Mausam Pa Lethe Manjil Chaatee Bhee Ha, Gir Gir Ke Kaee Baar”

Cg Shayari

“जिनगी म कभू उदास मत होवा कभू कोई बात म निराश झन होवा ये जिनगी ह संघर्ष आये चलते रईही कभू अपन जिये के अंदाज झन खोवा”

“Jinagee Ma Kabhoo Udaas Mat Hova Kabhoo Koee Baat Ma Niraash Jhan Hova Ye Jinagee Ha Sangharsh Aaye Chalate Raeehee Kabhoo Apan Jiye Ke Andaaj Jhan Khova”

“याद रख समय नई दिखे, फेर बहुत कुछ दिखा देथे” CG Motivational Quotes Shayari Top 5

“याद रख समय नई दिखे, फेर बहुत कुछ दिखा देथे”

“Yaad Rakh Samay Naee Dikhe, Pher Bahut Kuchh Dikha Dethe”

संगवारी मन ला हमर यह लिखे गए पोस्ट ह कैसे लगीस कमेंट के माध्यम से जरूर बताहू औउ एला दूसर के संग शेयर करेला भुलाहु मत.

आप मन एला व्हाट्सएप औउ फेसबुक टि्वटर या टेलीग्राम जैसे सोशल मीडिया म शेयर कर सकत हव,

जेकर से यह छत्तीसगढ़ के कोना-कोना म पहुंच सके,अउ सब्बोजन एकर पढ़ के आनंद ले सके.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad