Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

CG Doctor Jokes डाक्टरों की प्रैक्टिस

 CG Doctor Jokes Marij Practice

CG Doctor Jokes डाक्टरों की प्रैक्टिस
CG Doctor Jokes डाक्टरों की प्रैक्टिस

कोई भी बाहर का डाक्टर छत्तीसगढ़ में आकर डाक्टरों की प्रैक्टिस नहीं कर सकता !

क्यों..?

क्योंकि, छत्तीसगढ़ के मरीज की बीमारी छत्तीसगढ़  के डाक्टर के अलावा कोई समझ ही नहीं सकता !

जैसे —
आमाजूरी होगे हे !
खस्सु होगे हे !
भीतर म आँधी कस उठत हे !
आँखी गड़त हे !
पेट जरत हे !
मूड़ पिरात हे !
पेट भडभाड़ात हे !
गुठुवा फूट गे हे !
मुँह टेड़गा होगे हे, लकवा मार देहे कस लागत हे ! 
लमचूची ढकार आवत हे !
कान टसटसात हे !
असकट लागत हे !
कान बोहात हे ! 
पेट ह गुडगुड़ात हे !
माथा भन्नात हे!
हाथ - गोड़ झुनझुनात हे !

ऐसी - ऐसी बीमारियाँ सुनकर, 
अच्छे-अच्छे MBBS डॉक्टर्स को भी अपनी डिग्री पर शक होने लगता है कि साला कहीं ये चैप्टर छूट तो नहीं गया था ?
😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Koee Bhee Baahar Ka Daaktar Chhatteesagadh Mein Aakar Daaktaron Kee Praiktis Nahin Kar Sakata ! 


Kyon..? 


Kyonki, Chhatteesagadh Ke Mareej Kee Beemaaree Chhatteesagadh Ke Daaktar Ke Alaava Koee Samajh Hee Nahin Sakata ! 


Jaise —


 Aamaajooree Hoge He ! 

Khassu Hoge He ! 

Bheetar Ma Aandhee Kas Uthat He ! 

Aankhee Gadat He ! 

Pet Jarat He ! 

Mood Piraat He ! 

Pet Bhadabhaadaat He ! 

Guthuva Phoot Ge He ! 

Munh Tedaga Hoge He, Lakava Maar Dehe Kas Laagat He ! 

Lamachoochee Dhakaar Aavat He ! 

Kaan Tasatasaat He ! 

Asakat Laagat He ! 

Kaan Bohaat He ! 

Pet Ha Gudagudaat He ! 

Maatha Bhannaat He! 

Haath - God Jhunajhunaat He ! 

Aisee - Aisee Beemaariyaan Sunakar, 

Achchhe-achchhe Mbbs Doktars Ko Bhee Apanee Digree Par Shak Hone Lagata Hai Ki 

Saala Kaheen Ye Chaiptar Chhoot To Nahin Gaya Tha ? 

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad