Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

CG Daru Jokes थोरकिन दारू पी के बउरा जेथें

 CG Daru Jokes Chhattisgarhi

CG Daru Jokes थोरकिन दारू पी के बउरा जेथें
CG Daru Jokes थोरकिन दारू पी के बउरा जेथें

समारू - कइसे -कइसे आदमी होथें ,थोरकिन दारू पी के बउरा जेथें।
मोला देख मैं एक बाटल पिथौ तभो ले पता नई चलय।

बुधारू - काहाँ ले पता चलहि बे, 
रोज उठाके के तोर घर छोड़ के आथन 😀😀😀😀😱

Samaaroo - Kaise -kaise Aadamee Hothen ,thorakin Daaroo Pee Ke Baura Jethen. 

Mola Dekh Main Ek Baatal Pithau Tabho Le Pata Naee Chalay. 


Budhaaroo - Kaahaan Le Pata Chalahi Be, 

Roj Uthaake Ke Tor Ghar Chhod Ke Aathan 😀😀😀😀😱

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • WhatsApp Group Join Now
    Telegram Group Join Now

    instagram follow page

    Below Post Ad