Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

Samaru CG Jokes Mangalu समारू - गॉव के आदमी मन कस ईमानदार

Samaru Aur Mangaloo Jokes CG

Samaru CG Jokes Mangalu समारू - गॉव के आदमी मन कस ईमानदार
Samaru CG Jokes Mangalu समारू - गॉव के आदमी मन कस ईमानदार

समारू - गॉव के आदमी मन कस ईमानदार नई पावस,बहुत ईमानदार रहिथे।
मंगलू- अच्छा , बतातो तैं गांव म अइसे का देख डारे त गॉव के मन ईमानदार लगथे ?

समारू - कोनो गोबर चोता ल लतिया दे रथें ,

त दूसर मन ओला कभू नई सइथैं😀😀😀😀😀

Samaaroo - Gov Ke Aadamee Man Kas Eemaanadaar Naee Paavas, Bahut Eemaanadaar Rahithe.

 Mangaloo- Achchha , Bataato Tain Gaanv Ma Aise Ka Dekh Daare Ta Gov Ke Man Eemaanadaar Lagathe ?


Amaaroo - Kono Gobar Chota La Latiya De Rathen , Ta Doosar Man Ola Kabhoo Naee Saithain😀😀😀😀😀

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad