Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

Cg Shayari Status

Cg Shayari Status Hasi Majak
Cg Shayari Status
Cg Shayari Status

Cg Shayari Status
बुधारू - तोर मया के बोली खातिर सुख - दुःख मैं ह भुलागेंव । 
                बिन पानी के मछरी बरोबर तड़प के मैं अधियागेंव ।।


बुधारू के मयारू - खा -खा के भइसा कस मोटावत हस ,
अउ मोर मेर हुसियारी मारत हस 😄😄😄😄😄😄

Budhaaroo - Tor Maya Ke Bolee Khaatir Sukh - Duhkh Main Ha Bhulaagenv . 

Bin Paanee Ke Machharee Barobar Tadap Ke Main Adhiyaagenv .. 


Budhaaroo Ke Mayaaroo - Kha -kha Ke Bhisa Kas Motaavat Has , 

Au Mor Mer Husiyaaree Maarat Has 😄😄😄😄😄😄

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad