Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

Cg Jokes Shayari

Cg Jokes Shayari Hasi Majak

Cg Jokes Shayari
Cg Jokes Shayari


Cg Jokes Shayari
समारू - लकर - धकर कहाँ जात हस , मोर कस मयारू तोला खोजे म नई मिलय। 
बुधारिन - बामी नहीं टेंगना , यही हमर रेंगना।
              काड़ी नहीं मूसर , तैं नहीं त कोई और दूसर।। 

समारू - बेहोस.......😄😄😄😄😄😄😄

Samaaroo - Lakar - Dhakar Kahaan Jaat Has , 

Mor Kas Mayaaroo Tola Khoje Ma Naee Milay. 


Budhaarin - Baamee Nahin Tengana , Yahee Hamar Rengana. 

Kaadee Nahin Moosar , Tain Nahin Ta Koee Aur Doosar.. 


Samaaroo - Behos.......😄😄😄😄😄😄😄

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • WhatsApp Group Join Now
    Telegram Group Join Now

    instagram follow page

    Below Post Ad