Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

CG Jokes Pati Patni Busy Line Phone Call समारू के बाई समारू ल मार - मार के कहत रहै

CG Jokes Pati Patni Busy Line Phone Call

CG Jokes Patin Patni Busy Line Phone Call
CG Jokes Pati Patni Busy Line Phone Call

समारू के बाई समारू ल मार - मार के कहत रहै ,
कोन टुरी ए जेन ह तोर फोन ल उठाय रहिस ?
बुधारू देख डारिस अउ समारू के बाई ल पूछथे,
का होगे भउजी समारू ल मारत हस ?
समारू के बाई कथे - देख न जी एला फोन लगाय रहेंव त ,
एक झन टुरी ह कहत रहिस - आप जिसे काल कर रहे हैं, 
वह अभी बिजी है,,,😀😀😀😀😀

Samaaroo Ke Baee Samaaroo La Maar - Maar Ke Kahat Rahai , 

Kon Turee E Jen Ha Tor Phon La Uthaay Rahis ?


 Budhaaroo Dekh Daaris Au Samaaroo Ke Baee La Poochhathe, 

Ka Hoge Bhujee Samaaroo La Maarat Has ? 


Samaaroo Ke Baee Kathe - Dekh Na Jee Ela Phon Lagaay Rahenv Ta , 

Ek Jhan Turee Ha Kahat Rahis - Aap Jise Kaal Kar Rahe Hain, 

Vah Abhee Bijee Hai,,,😀😀😀😀😀

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad