Type Here to Get Search Results !

Home Ads 2

CG Jokes Chhattisgarh.xYz Official

 CG Jokes Chhattisgarh.xYz Official FbMeme

CG Jokes Chhattisgarh.xYz Official
CG Jokes Chhattisgarh.xYz Official

समारू - आज हमर घर नवा मेहमान आइस हे।
बुधारू - तुंहर घर म तो कोनो पेट म नई रहिस फेर नवा मेहमान काहाँ ले आगे ?
समारू - हमर चिंकी ले बच्चा होइस हे न।
बुधारू - ये चिंकी कोन ए बे, तोर ददा ह दूसर बना लिस का ?
 
समारू - चिंकी हमर कुतिया ए बे , तहूँ न 😀😀😀😀😀

Samaaroo - Aaj Hamar Ghar Nava Mehamaan Aais He. 

Budhaaroo - Tunhar Ghar Ma To Kono Pet Ma Naee Rahis Pher Nava Mehamaan Kaahaan Le Aage ? 


Samaaroo - Hamar Chinkee Le Bachcha Hois He Na. 

Budhaaroo - Ye Chinkee Kon E Be, Tor Dada Ha Doosar Bana Lis Ka ? 


Samaaroo - Chinkee Hamar Kutiya E Be , 

Tahoon Na 😀😀😀😀😀

👉 हमारे अन्य शायरी वेबसाइट में जाये - wWw.Whatsappindia.in/ 👈

Tags

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Get in Touch Join Whatsapp

ग्रुप लिंक

 

 

  • अपनी शायरी, जोक्स, कविता हमें भेजने के लिए निचे दिए गए अपलोड बटन में क्लिक करके भेजे.
  • अगर आपके द्वारा भेजे गए कविता, जोक्स, शायरी अच्छी रहेगी तो हम उसे वेबसाइट में पब्लिश कर देंगे.
  • instagram follow page

    Below Post Ad